Design In Beeld is een Fullservice Premedia bureau. Een betrouwbare gemotiveerde specialist op het gebied van Fotografie, Beeldretouche / Manipulatie, Vormgeving / DTP, Prepress-Support, Colormanagement / ISO-certificering en Online Media. Een flexibele pro-actieve partij met persoonlijke betrokkenheid van een klein Media Bureau en alle mogelijkheden van een groot Bureau.


Fotografie

Wij verzorgen professionele fotografie voor verschillende doeleinden. Potret / commerciële fotografie in de studio of op locatie, bedrijfsfotografie en productfotografie.


Post Productie | Beeldbewerking

Voor verschillende opdrachtgevers bewerken we de RAW images naar gewenst concept. Ingewikkelde composities, kleurnuances en kleurcorrecties zijn meest voorkomend. Door onze jarenlange ervaring en pro-actief (creatief) meedenken brengen wij uw foto’s tot leven en geven het de “tone of voice” die op dat moment nodig is. De kennis op het gebied van colormanagement is bij ons in goede handen. Het juiste ICC-profiel toekennen aan beelden volgens de druknormeringen en papiersoorten is bekend terrein.


Vormgeving | DTP

Het concept is de basis van een nieuw, uitgebreid proces. De uitvoering hiervan is minstens zo belangrijk. Een goed idee moet vertaald worden naar een ijzersterke vormgeving. Voor het in elkaar zetten van uw creatief bouwpakket heeft u met Design in Beeld een goede pro-actieve sparringspartner. Wij hebben aan twee woorden genoeg om een beeld te vormen van het concept en vertalen dat zonder problemen naar alle soorten media doeleinden.

Tevens ontwerpen wij zelf volledige huisstijlen. Van logo, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen tot brochures, folders en advertenties “und so weiter”. De door ons ontworpen huisstijl sluit naadloos aan op uw website, die wij ook voor u ontwerpen en realiseren, waardoor u een krachtige eenheid krijgt van de uitstraling / identiteit van uw bedrijf.


Prepress Support | Colormanagement & Iso-certificering

Documenten op eenvoudige en technisch betrouwbare manier overdragen is een van de belangrijkste uitdagingen waarmee de grafische industrie te maken heeft. Normalisering en certifisering leidt tot een beheersbaar proces met een voorspelbaar resultaat. Inmiddels is Certified PDF een begrip geworden in de wereld van drukwerk. Alle gerenommeerde magazines en dagbladen werken conform deze normalisering. Ook het reguliere drukwerk zoals flyers, brochures en huisstijl producten worden steeds vaker als Certified PDF gevraagd.

Design In Beeld staat u bij met het normeren van beeldmateriaal en het kiezen van het juiste uitvoerprofiel zodat uw drukwerk optimaal gereproduceerd wordt, afhankelijk van het te bedrukken materiaal. Onze Epson Stylus Pro 4900 Spectro Proofer produceert nauwkeurige genormeerde proefdrukken van hoge kwaliteit met de automatische kleurcertificering en calibrering van de gestelde ISO-normering. Deze proefdrukken voldoen ruimschoots aan de criteria gesteld door de grafische industrie.


Online Media

Door de groei van interactieve communicatie, kantelt het belang van media. Interactieve media worden de nieuwe massamedia. Interactieve campagnes worden de nieuwe themacampagnes. Social media als Facebook en Twitter vormen op dit moment een belangrijk platform voor marketingcommunicatie doeleinden.

Een website is uw visitekaartje op het internet, daarbij is een aantrekkelijke vormgeving een belangrijk uitgangspunt bij het maken van de website. Tijdens het ontwerpen van een internet webdesign wordt gezocht naar de optimale combinatie van herkenbaarheid (uw huisstijl), functionaliteit (de doelgroep) en natuurlijk alle technische mogelijkheden.

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. Deze systemen bieden ook rechtstreekse koppelingen naar Facebook en Twitter.


Fotografie | Beeldretouche | Vormgeving | Prepress | Online media | 075 750 25 39 | info@designinbeeld.nl