Visuele communicatie

Visual Design & Certificering

Documenten op eenvoudige en technisch betrouwbare manier overdragen is een van de belangrijkste uitdagingen waarmee de grafische Media te maken heeft. Gedegen kennis van vormgeving en technisch DTP zijn een must.

Na het creatieve proces komt de volgende tussen fase. Vormgeving en technische samenstelling om een goed uitvoerbestand te leveren. Normalisering en certificering leidt tot een beheersbaar proces met een voorspelbaar eindproduct. Inmiddels is Certified PDF een begrip geworden in de wereld van drukwerk. Alle gerenommeerde magazines en dagbladen werken conform deze normalisering. Ook het reguliere drukwerk zoals flyers, brochures en huisstijl producten worden steeds vaker als Certified PDF gevraagd.

Design In Beeld staat u bij met het normeren van beeldmateriaal en het kiezen van het juiste uitvoerprofiel zodat uw drukwerk optimaal gereproduceerd wordt, afhankelijk van het te bedrukken materiaal. Onze Epson Stylus Pro 4900 Spectro Proofer produceert nauwkeurige genormeerde proefdrukken van hoge kwaliteit met de automatische kleurcertificering en calibrering van de gestelde ISO-normering. Deze proefdrukken voldoen ruimschoots aan de criteria gesteld door de grafische industrie.